Završeno županijsko LKK ”Sv.Hubert”

Sisak- Završeno je i ovogogodišnje natjecanje  LKK Sv. Hubert . Završno natjecanje koje je ujedno i finale ove manifestacije održano je u organizaciji Kinološke sekcije Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije na terenima i uz domaćinstvo LU ”Kuna” Sela.

Utakmici kojoj su sudili Željko Petrlin i Goran Dejanović u zadnje krugu su pristupili 5 natjecatelja.

Tako je nakon završnog natjecanja poredak slijedeći.

1. Ivica Kihalić, engleski seter Lea, 219 bodova

2. Branislav Koljaja, engleski seter Amor, 197 bodova

3.Siniša Birek, njemački oštrodlaki ptočar Moni, 185 bodoba

4.Davor Vugić, engleski seter Dadradoni Zorro, 165 bodova

Na državno prvensto plasirali su se Ivica Kihalić, Branislav Koljaja i Davor Vugić, budući da je Siniša Birek kao treće plasirani odustao od državnog prvenstva, te prepustio mjesto Davoru Vugiću. Razlog za ovaj sportski postupak je , prema riječima Siniše Bireka, da mu pas još nije u potpunosti spreman, te da će bolje rezultate ostvariti Davor Vugić. S ovom odlukom se složilo i sudačko povjerenstvo, tako da je Siniša Birek prijavljen kao pričuva županijske ekipe.

Po završteku natjecanja pobjednicima zadnjeg kola, te ukupnim podjednicima uručeni su zasluženi pehari i medalje.

:::FOTOGALERIJA::::