LS SMŽ uskoro u novom prostoru

Sisak-Lovački savez sisačko-moslavačke županije uskoro useljeva u nove prostore. Nakon katastrofalnog potresa koji je prije gotovo godinu dana pogodio Sisak i okolinu, LS SMŽ je podijelio sudbinu mnogih stanovnika grada i institucija i od tada radi sa dislocirane lokacije.

Budući da je dosadašnji prostor bio u najmu proteklih dvadesetak godina, jednostavno se nametnula potreba trajnog rješenja prostora za rad.

Donesena je odluka o kupovini vlastitog prostora, u koju se odmah uključio Hrvatski lovački savez sa 500.000,00 kuna namjenskih sredstava za ovaj projekt.

Uskoro je nađen i adkvatan objekt, potpisan predugovor i samo se čeka konačna realizacija kupovine. Radi se o nekadašnjem ugostiteljskom objektu ”Volan” na samom kraju Lađarske ulice, koji će nakon manjih rekonstrukcija u potpunosti zadovoljiti sve potrebe LS SMŽ. Ovih dana smo na terenu zatekli i dobar dio upravnog odbora saveza, ali u ranoj akciji, čišćenja, okoliša, te popravka dimnjaka i krova. Prema riječima predsjednika LS SMŽ realizacija samog projekta se očekuje u skororoj budućnosti i skladu sa tim se počelo sa uređenjem i manjih zahvatima rekonstrukcije na objektu.

Boris Savić

:::FOTOGALERIJA:::::


Ispis   E-mail