Održana godišnja skupština LU Srnjak, Rajić-Borovac

Rajić-Borovac-Redovna skupština lovačke udruge ”Srnjak” Rajić_Borovac., održana 12. lipnja 2016 godine, pored redovnog  radnog  imala

je i svečani karakter, budući da ove godine  lovačka udruga bilježi vrijedan jubilej, 70 godina postojanja udruge.

Nakon radnog početka skupštine, izbora radnih tijela, skupštinu je otvorio Vinko Kvočić, predsjednik udruge, dok su se u ime gostiju skupštini obratitli  Marin Piletić, zamjenik župana sisačko-moslavačke županije , Vlado Kireta , predsjednik Lovačkog saveza SMŽ, Goran Harambašić, viši inspektor za lovstvo, te Franjo Rukavina predsjednik LD Jelen Novska i Ivan Gobac.

Nakon izbora radnog predsjedništva u sastavu Marko Ceronja, Milan Milašinović i Vinko Kvočić, predsjednik udruge podnio izvješće o radu udruge u prošloj godini, sa težištem na organizacije lova, sprečavanja šteta od divljači, te radnih akcija u lovištu.

Također usvojena su izvješća o financijskom poslovanju, izvješće lovnika za 2015. godinu i izvješće Nadzornog odbora.

Uz usvajanje programa za 2016. godinu, donesene su odluke o visini članarine te izboru likvidatora udruge.(Boris Savić)